in

В Італії українець арештований при спробі насилування малолітньої

Неаполь. Ще один випадок сексуального насилля над дітьми. Цього разу театром дій стало містечко Боскореале, що знаходиться на схилі Везувію, де і був арештований офіціант українець, звинувачений у спробі насильства над 6-ти річною дівчинкою.

Дівчинка була разом зі своєю бабусею в одному з ресторанів на схилі Везувію, святкували день народження.

…Дівчинка направилася в туалет, по дорозі до якого була зупинена чоловіком, українцем що працював у цьому ресторані офіціантом. Він запропонував дівчинці слідувати за ним, під приводом того, що в туалеті нема паперу і він хоче їй його дати.

Зайшовши у кладову, він почав приставати до дівчини, обнімати і цілувати. Дівчинка вирвалася з обіймів і побігла в зал де все розповіла бабусі. Після чого присутні родичі підняли крик. Українець спробував втекти але був арештований карабінерами.

Після арешту чоловік був закритий у камеру попереднього затримання містечка Пйоджареале у передмісті Неаполя.

Був допитаний також його роботодавець, власник ресторану, який охарактеризував арештованого як порядну і чесну людину, і був крайнє здивований поведінкою свого працівника.

Мер містечка Боскореале, Дженнаро ЛАНЖЕЛЛА, після цього випадку у бесіді з батьками потерпілої заявив, що непотрібно складати велику надію на те, що насильники будуть перевиховані у тюрмах, і що на його думку найдієвішим засобом була би кастрація. А також він закликав всіх громадян міста не замовчувати подібні факти, а заявляти про них у любій формі, в тому числі і анонімно…

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Україна – біла пляма на карті Європи

В Італії їздитиме спеціальний вагон для велосипедистів