in

Двох українців поранили в Італії

   Наші земляки намагалися затримати грабіжників на автозаправці

Двоє українців отримали важкі вогнепальні поранення під час спроби злочинців пограбувати АЗС в районі Тор Тре Понте міста Латина, поблизу Рима.

26-річний українець, який працює на цій АЗС, перебував на робочому місці зі своїм 36-річним земляком. Двоє злочинців на скутері в масках і касках спробували забрати в них денну виручку, близько 2 тис. євро, інформує УНІАН.

Українці спробували затримати зловмисників. Один із них схопив бандита, а інший кинув вогнегасник у його спільника. Побачивши таку реакцію, один sз нападників дістав пістолет і зробив п’ять пострілів, поранивши працівника заправки в живіт, а його товариша – в ліву ногу.

Італійській поліції вдалося оперативно затримати грабіжників на основі записів камер відеоспостереження і даних свідків. Зловмисниками виявилися двоє 31-річних італійців, мешканців міста Латини, раніше їх уже не раз затримували правоохоронці. У будинку одного з нападників виявили зброю, використану при спробі пограбування.

Пораненого в живіт українця прооперували, тепер він перебуває у важкому стані в лікарні м. Латина. Його товариш теж отримав необхідну медичну допомогу.

http://www.gazeta.lviv.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Перший приватний потяг запустили в Італії

Підйом лайнера Costa Concordia з дна моря триватиме рік