in

Двоє українців намагалися виїхати з країни за фальшивими документами

На українсько-угорському кордонні затримано двох громадян України, які намагалися виїхати з країни за підробленими документами.


Як повідомили у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, у пункті пропуску “Тиса” 28 лютого для проходження прикордонного оформлення на виїзд прибув чоловік на автомобілі “Фольксваген”. До контролю він надав паспорт громадянина Болгарії. Під час перевірки даного документа у прикордонника виникли сумніви, чи справді даний документ належить чоловікові, окрім того, було виявлено ознаки часткової підробки. Тому паспорт було піддано поглибленому вивченню за допомогою спеціальної техніки. В результаті з’ясувалося, що документ дійсно містить ознаки підробки. З чоловіком було проведено співбесіду і він зізнався, що є громадянином України. Даного громадянина було затримано по ч.1 ст. 204-1 Кодексу України по адміністративному провадженню.

А в ніч з неділі на понеділок у тому ж пункті пропуску прикордонники затримали громадянина України, який намагався виїхати до Італії з недійсними документами. Чоловік їхав рейсовим автобусом сполученням Київ – Солермо. Окрім того, тієї ж ночі було затримано жінку, яка також намагалася перетнути кордон з несправними документами. Вона прямувала на в’їзд в Україну на мікроавтобусі “Мерседес” в якості пасажира. Під час паспортного контролю було встановлено, що її паспорт містить неправдиві дані про особу. В обох випадках дії затриманих підпадають під правопорушення передбачене ч.1 ст.204-1 Кодексу України по адміністративному провадженню.

Постійна адреса статті: http://www.zaxid.net/newsua/2010/3/1/100234/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італійська мова стає ріднішою, ніж українська

Як допомогти дітям заробітчан, вирішують 2 країни – Україна та Італія