in

Підроблені закордонні паспорти виготовляли на сучасному устаткуванні

Співробітники СБУ в Чернівецькій області у взаємодії з працівниками міліції затримали “на гарячому” на одній з вулиць Чернівців зловмисника під час передачі ним місцевому жителю підроблених паспортів для виїзду за кордон.

Як повідомили кореспонденту УНІАН в прес-центрі УСБУ в Чернівецькій області, наразі встановлено, що затриманий разом зі своїм спільником впродовж 2010 року неодноразово виготовляли і збували фальсифіковані закордонні паспорти, чим сприяли незаконному переправленню осіб через державний кордон України в країни Західної Європи.

В арсеналі зловмисників були сучасні комп’ютерні й копіювальні пристрої та хімічні реактиви, які використовувалися ними для виготовлення підроблених паспортів з відкритими “шенгенськими” візами.

Слідчими СБУ порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.332 Кримінального кодексу України, згідно з якою призначається покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Зараз один із зловмисників узятий під варту, стосовно іншого вибрано запобіжний захід – підписка про невиїзд. Ведеться слідство.

 

Джерело

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Волинська митниця з 27 жовтня припинить виконання митних процедур.

Чорнобильська трагедія очима італійських ЗМІ