in

Равенна. Українка зарізала італійку, за якою доглядала

15 березня в місті Равенна (Італія) 88-річна італійка Еліза Морджіні померла від удару кухонним ножем в шию, нанесеним 31 річною українкою Наталією С.

Трагедія сталася, на вулиці Санті Балдіні де загибла жила разом із своєю доглядальницею. Вона влаштувалася сюди на роботу лише кілька місяців тому. Почувши крики, сусіди викликали карабінерів, що, виламавши двері, застали убивцю із ножем у руці. При появі правоохоронців вона кинулася з балкона 2-го поверху.

Відстань до землі була настільки малою, що правоохоронцям не зрозуміло, була це спроба самогубства чи втечі.

Впавши, жінка отримала легкі поранення. Після арешту її відвезли до клініки для обслідування. На першому допиті, перебуваючи у стані глибокого шоку та психічного збудження, вона була не в змозі дати зв’язну відповідь на запитання. Частково прийшовши до себе, у присутності адвоката Сільвії Фантін, Наталія С. пояснила свій вчинок тим, що в стара італійка була демоном, який хотів нашкодити її сім’ї. Також вона підтвердила бажання самогубства після скоєного злочину, проте авто, припарковане під балконом, пом’якшило удар падіння.

Жінку було госпіталізовано у психіатричну клініку.

Українка планувала 16 квітня повернутися на батьківщину, щоб відвідати свого хворого восьмирічного сина. Про це вона кількі днів перед подією, повідомила дітям перестарілої по телефону. За їх словами мати була задоволена українкою.

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 3 Середній: 5]

Брудна білизна й дохлі ховрашки: польська прибиральниця про те, що в німців під ліжками

Італійські телекомпанії ведуть війну за телеглядачів-іноземців