in

Чопські митники виявили незадекларовану валюту, яку українські заробітчани передали на батьківщину з Італії

Чопські митники вкотре виявили незаконно переміщувану іноземну валюту. Про це ЗІКу повідомили 14 квітня у прес-службі Державної митної служби.
На митний пост «Тиса» Чопської митниці заїхав мікроавтобус марки «Mercedes Benz», в якому з Італії додому слідував у якості пасажира громадянин України. До митного оформлення ручної поклажі чоловік надав митну декларацію, у якій зазначив, що переміщує 900 євро. Проте під час здійснення митного контролю переміщуваних чоловіком пакунків було виявлено не вказану в митній декларації та не заявлену при усному опитуванні приховану від митного контролю іноземну валюту – 10490 євро. Готівка знаходилась у багажному відсіку мікроавтобуса у шести картонних коробках, семи дорожніх сумках та трьох поліетиленових пакетах. Ці гроші належали особам, що тимчасово проживають в Італії та були передані чоловікові для перевезення до України.

За даним фактом складено протокол про порушення митних правил за статтею 352 Митного кодексу України (переміщення з приховуванням від митного контролю).

http://zik.com.ua

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Без ностальгії?

Як виглядатиме новий закордонний паспорт?