in

Італія екстрадувала в Україну вінничанина

Італія екстрадувала в Україну жителя Вінницької області, підозрюваного у скоєнні злочинів. Як повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України у Вінницькій області, 26-річний житель Немирівського району у 2002 році був засуджений до п’яти років позбавлення волі з відстрочкою виконання вироку на три роки за розкрадання автомобіля з будівництва, де він працював.

Через чотири роки у Вінниці він скоїв дорожньо-транспортну пригоду, врізавшись на мотоциклі в автомобіль. Пасажир мотоцикла отримав важкі тілесні ушкодження. Залишивши знайомого на дорозі без допомоги, винуватець аварії зник.

Після цього розшукуваний майже три роки перебував в Італії, де мешкала його мати. Він жив у місті Местре поблизу Венеції.

У червні минулого року його зупинили на вулиці поліцейські для перевірки документів. Українець назвався справжнім ім’ям, яке значилося в базах Інтерполу. Його затримали, а в березні екстрадували до України.

Крім того, днями в Мілані був затриманий 19-річний вінничанин, який розшукувався правоохоронними органами з жовтня минулого року за хуліганство. Разом з другом він напав на перехожого і жорстоко його побив. Поки триватиме процедура оформлення екстрадиції, затриманий перебуватиме під арештом.

Як повідомлялося, раніше в Івано-Франківськ з Італії екстрадували жителя Івано-Франківської області, підозрюваного в підробці грошей, повідомив представник МВС України в Івано-Франківській області Василь Гультайчук.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Глава УГКЦ запрошує до on-line спілкування українських трудових мігранті

Тридцять очків щоб жити в Італії