in

Італія екстрадувала прикарпатця-фальшивомонетника

До Івано-Франківська з Італії екстрадували прикарпатця, підозрюваного в підробці грошей. Про це УНІАН повідомив керівник Центру зв’язків з громадськістю Управління МВС України в Івано-Франківській області Василь Гультайчук.

За його словами, ще в травні 2008 року за ініціативою Управління з боротьби з організованою злочинністю УМВС в Івано-Франківській області в міжнародний розшук був оголошений на той час 37-річний житель Прикарпаття, якого розшукували за здійснення ряду злочинів, пов’язаних з виготовленням і збутом підроблених грошей у складі організованої злочинної групи. На певному етапі оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що розшукуваний ховається на території Італії. Через канали Національного бюро Інтерполу МВС України на встановлення конкретного місцезнаходження і затримання прикарпатця була зорієнтована італійська поліція. У квітні минулого року чоловік був затриманий в місті Касерта. Він знаходився під вартою до завершення процедури екстрадиції на батьківщину. 9 березня підозрюваний в скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.199 Кримінального кодексу України, переданий до України, зокрема, до Івано-Франківська.

Також Гультайчук повідомив, що цього року зусиллями міліції Прикарпаття і НЦБ Інтерполу в Івано-Франківську область повернено троє людей, яке після скоєння злочинів ховалося від слідства за кордоном. У лютому до України з Чехії був екстрадований житель Калуша, який притягується до кримінальної відповідальності за пограбування і хуліганство, а також житель Надвірнянського району, який чотири роки ховався від правосуддя за здійснення дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої загинув велосипедист.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

У Надії Довгарт забрали двох дітей

“Заробітчанський капітал”