in

Видано новий дектер флуссі для іноземних працівників

Уряд видав новий декрет що регулює приїзд іноземних працівників з-за кордону, якого Італія очікує уже два роки. Він стосуватиметься підлеглих працівників. Про це заявив міністр внутрішніх справ Роберто Мароні, зазначивши, що не має сенсу, запрошувати працівників з інших секторів у яких спостерігається високий рівень безробіття через економічну кризу.

Італійські сім’ї не можуть обійтися без домашньої прислуги, особливо доглядальниці, незважаючи на кризу. Сезонні робітники мають важливе значення для сільського господарства, готелів та ресторанів, де вони працюють протягом курортного сезону або збору сільськогосподарських культур, а потім повертаються у їх країни.

Довга відсутність декрету флуссі була серйозною є проблемою для нелегальних мігрантів. Його механізм, насправді використовується також для легалізації тих, хто вже працює в Італії без дозволу проживання. Після отримання позитивної відповіді на їх заяву, іноземці їдуть на батьківщину а далі повертаються в Італію на основі в’їзної візи по робочих мотивах.

Ельвіо ПАСКА, переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Муніципалітети, регіональні та провінційні аміністрації відхилили угоду про інтеграцію іммігрантів

У подорож під час відпустки тих, хто працює в Італії