in

Легалізація. За розглядом вашого запиту можна слідкувати онлайн

 Відділ імміграції почав опрацювання запитів надісланих роботодавцями на легалізацію іноземних працівників. Слідкувати за ходом розгляду можна на сайті Міністерства внутрішніх справ.

Почалося очікування тисяч іммігрантів, що сподіваються амністувати своє проживання в Італії. На запити, надіслані роботодавцями між 15 вересням та 15 жовтня, чекає довгий шлях по кабінетах італійської адміністрації. Міністерство внутрішніх справ надішле їх до центрального відділу імміграції. Своє рішення повинні будуть винести квестури, та територіальні управління праці. Якщо пакет документів не потребуватиме доповнень, та реквізити працівника та роботодавця відповідатимуть закону, обидві сторони запросять у квестуру для підписання контракту на проживання.

А тим часом ви маєте можливість слідкувати за ходом розгляду вашої справи он-лайн. Для цього потрібно зайти на сайт Міністерства внутрішніх справ domanda.nullaostalavoro.interno.it, ввести електронну адресу та пасворд, які ви використовували для відсилки запиту.

Відкриється вікно із переліком запитів, надісланих роботодавцем, та вказаним державним органом, який в цей час їх розглядає:

Клацнувши по “Descrizione di dettaglio delle attività” ви побачите увесь перелік закладів, які розглянули запит, та винесені ними рішення.

Ельвіо Паска,
переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Національна телекомпанія України почала супутникове мовлення

Iталія по-українськи тисячу метрів над рівнем моря