in

Новий декрет флуссі дозволить приїзд майже ста тисяч нових робітників

Італія відкриває двері для іноземних робітників. По двох роках після останньої такої постанови, уряд підписав декрет, що дозволяє приїзд майже ста тисяч нових іноземців.

Близько п’ятдесять тисяч з них зарезервовані для робітників усіх галузей, громадян країн, які підписали з Італією спеціальні угоди. Працювати в країні зможуть тридцять тисяч нових домашніх працівників усіх інших національностей. Чотири тисячі робочих місць отримають іноземці, які пройшли в їх країнах спеціальні навчальні курси. П’ятсот віз буде видано нащадкам італійців з Аргентини, Уругваю, Венесуели та Бразилії. Одинадцять тисяч дозволів із різних мотивів, наприклад сезонні роботи або навчання, будуть конвертовані в дозволи на роботу.

Працедавці зможуть направляти свої заявки через Інтернет, імовірно в лютому. Робочі місця будуть надаватися до вичерпання квот, у хронологічному порядку подачі заяви. Пощастить лише тим, хто зробить це серед перших, ймовірно, що кількість бажаючих значно перевищить кількість наявних квот.

Ельвіо ПАСКА,

переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Економічна криза відіб’ється на різдвяних святкуваннях

У Мілані українка замерзла в центрі міста