in

Почався прийом тестів на знання італійської мови для отримання довготривалого дозволу на проживання

Почався прийом перших тестів на знання італійської мови, віднедавна необхідних для отримання довготривалого дозволу на проживання.

 

Тести проводяться в державних школах. Зміст питань відмінний у різних навчальних закладах, бо вони встановлюються комісією сформованою з директора та не менше двох викладачів італійської мови. Міністерство освіти, дало комісіям вказівки, що повинні забезпечити однаковість тестів по всій Італії. Вони складаються з трьох частин, і передбачають розуміння розмовної мови, читання та письмо. Іспит триватиме шістдесят хвилин. Екзаменованому, наприклад, можуть запропонувати прослухати запис діалогу, або прочитати газетну статтю, а потім пояснити, що він зрозумів. Для визначення рівня письмової мови, вам можуть запропонувати написати на італійській мові листівку друзям або заповнити бланк. Щоб пройти тестування, слід набрати вісімдесят із ста балів.

Ті, хто подолають тестування, зможуть подавати запит на отримання дозволу на проживання на довгий період, інші, повинні повернутися до книжок, та спробувати свої знання ще раз.

Ельвіо ПАСКА,

переклад Маріанни Сороневич

Читайте також:

Зразок іспиту італійської мови для отримання карти на проживання


Тест італійської для отримання карти на проживання

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Експрес-брехня або Маски-щоу від Віри Гродецької

Iталійські ЗМІ шукають наречену Берлусконі. Претендентки вельми різноманітні