in

У вихідні бензин і дизельне паливо коштують дешевше

   У вихідні в мережі Eni Agip паливо коштує значно менше. Акцію підтримують 3000 автозаправних станцій по усій Італії

Завдяки кампанії «Рушаймо з Eni» з 13.00 у суботу, до 07.00 у понеділок, бензин і дизельне паливо можна купити із істотною знижкою, за умови використання автоматів самообслуговування у мережі АЗС Eni Agip.
За Iperself-режимом (тобто, коли клієнт самостійно заповнює бак, після оплати у автоматі або банкоматі), знижка складає близько 20 центів. В середньому, за заправку повного баку в п’ятдесят літрів можна зекономити десять євро.

Спеціальні ціни на бензин і дизельне паливо повідомляються щотижня перед вихідними на сайті www.riparticoneni.com (збільшення знижки може запроваджуватися окремими АЗС). На сайті опубліковано карту із позначенням майже трьох тисяч автозаправок, які підтримали ініціативу по всій Італії (за винятком станцій на автомагістралях). Для того, щоб дізнатися про найближчу, та отримати додаткову інформацію, телефонуйте за безкоштовним номером 800 101 290.

«Eni, продаючи пальне нижче його вартості, інвестує у добрі стосунки із споживачами, з метою забезпечення реального внеску в розвиток країни», пояснює компанія Eni – італійський гігант продажу нафтопродуктів.
Додаткову послугу надають кафе на автозаправках. Розклад їх роботи продовжено до 24 години, де клієнтам подають сніданки, вартістю 1,50 євро, обіди за 5 євро, напої і морозиво за промоційними цінами.

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія прийняла додаткову програму скорочення бюджетних витрат в 2012 р. на 4,5 млрд євро

Легалізація 2012 стала реальністю