in

Десять речей, які можна робити в Мілані абсолютно безкоштовно

Мілан вважається одним із найдорожчих міст, але і тут можна чудово провести час і скористатися послугами абсолютно безкоштовно, або із мінімальними витратами. Ми спробували знайти такі пропозиції для вас.

Культура

В місті постійно відбуваються безкоштовні концерти та культурні заходи. Хочете гарно провести вихідні? Завітайте на ці спеціалізовані сайти.

Ця сторінка запрошує “Жити добре в Мілані, незважаючи на Мілан” та пропонує широкий вибір безкоштовних культурних заходів.

Закупи

Поради про те як економити та жити в злагоді із природою знайдете на цій сторінці: діяльність та адреси організацій, які продають миючі засоби і вино і молоко на розлив, продукти харчування без упаковки та біо-продукти.

Послуги

Вам потрібна туристичний намет, скрипка, надувне ліжко, чи може ви вирішили самостійно зробити ремонт в квартирі, але купувати пістолет для фарбування надто дорого? Або навпаки маєте в коморі повно речей, які могли б бути корисними іншим, а вам принести гроші. Скористайтеся послугами цього сайту оренди між приватними особами.

Хочете зекономити на рахунках на електроенергію та газ? Контактуйтеся з Інститутом Oikos (energia@istituto-oikos.org, або за телефоном 329 9738611). Консультант безкоштовно дасть поради (Зона 3 і 9 в Мілані) по зменшенні використання енергії.

Цікавий проект, що дозволить дати друге життя старим речам проводить курси столярства та бріколажу для усіх бажаючих

Мерія міста надає жінкам безкоштовні консультації різного характеру (юридичні, психологічні, з трудового права, здоров’я, соціальних питань, трудової орієнтації, підприємництва)

Бібліотека

Нема нічого кращого для дітей та дорослих, як провести час на свіжому повітрі. Тут знайдете адреси міланських парків із дитячими майданчиками
З нетерпінням чекаємо ваших порад для поповнення цього переліку.

_____________________________________________

Більше новин:

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Які документи потрібні для набуття італійського громадянства після одруження із італійцем

Податкові пільги за утримання родичів