in

В Колумбії затримали найнебезпечнішого мафіозі Італії

   Про затримання одного за найрозшукуваніших італійських мафіозі повідомило Міністерство оборони Колумбії.

Паннунці очолював калабрійську мафіозну організацію “Ндрангета”.

Роберто Паннунці, якого на честь найвідомішого колумбійського наркобарона називають “італійським Пабло Ескобаром”, затримали в торговому центрі в Боготі у п’ятницю, 5 липня. Місцевим правоохоронним органам при цьому посприяло американське Управління по боротьбі з наркотиками. У затриманого виявили підроблені документи на ім’я Сільвано Мартіно, громадянина Венесуели.

“Паннунці є одним з найбільших імпортерів кокаїну в світі. Він єдина людина, хто може організувати купівлю та продаж партій кокаїну вагою 3 тонни і більше”, – зазначив представник колумбійської генпрокурори Нікола Граттері.

За різними даними, люди Паннунці постачають на європейський континент до двох тонн кокаїну в місяць.

Ватажок “Ндрангети” перебував у розшуку з 2010 року, коли йому вдалося втекти з приватної клініки в Римі, в яку його відправили з в’язниці для лікування серця.

Вперше колумбійська влада затримала Паннунці в 1994 році. Тоді його вислали до Італії, але “італійському Ескобару” вдалося уникнути суду. У 1999 році його знову оголосили в розшук і через п’ять років затримали в Іспанії.

За даними італійської влади, калабрійськая “Ндрангета” перетворилася на найнебезпечніший злочинний синдикат країни, забравши першість у “колег” з сицилійської “Коза Ностри”.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Загиблі в Угоршині заробітчани їхали на Батьківщину із Бергамо

Амністії та флуссі за новими правилами