in

Українськи раллійщики стартують на Кубку Світу

Українська команда SIXT UKRAINE стартує на етапі Кубка Світу з ралі-рейдів в Італії. Українська команда у повному складі вже прибула в Італію і приступає до проходження обов’язкових процедур перед змаганням.

Лідер команди Вадим Нестерчук заявив:

“Ми вперше беремо участь в Італійській гонці, але постараємося пройти трасу в своєму динамічному темпі. Той досвід, який ми з Лораном (штурман команди) отримали торік і на Дакарі-2012, постараємося максимально використовувати в нових умовах”.

Перший етап Кубку Світу почнеться 15 березня поблизу італійського містечка Порденоне (Pordenone) і пройде до 19 березня. У перший день команди чекають адміністративні та технічні перевірки. Видовищна програма розпочнеться коротким етапом “super special” 16 березня, а в суботу та неділю учасники подолають чотири спецдільниці загальної дистанцією 400 км.

Українська команда візьме участь на автомобілі у категорії Т2 – Toyota Land Cruiser LC200 (заводський автомобіль з невеликими
змінами згідно вимог ФІА). Для цього автомобіля, баха буде першим серйозним випробуванням. Автомобіль повністю був підготовлений українськими механіками менш ніж за три місяці і готовий показати на що здатний. Всього в гонці, на таких автомобілях візьме участь 14 екіпажів.

“Ми виступаємо у категорії Т2, так що в основному будемо прискоряться у своїй категорії. Сперечатися з Т1 нам буде складніше, але ми спробуємо, адже місце в абсолюті для нас важливо”,  – сказав Вадим Нестерчук.

На питання чи вийде Вадим на італійський подіум з українським прапором він відповів:

“Так, звичайно, він нерозлучно з нами на всіх гонках. Упевнений, в Італії чимало українців, а може і італійців, готових підтримати нашу команду”.

Важливо відзначити, що організатори дуже задоволені підготовкою. На старті гонки очікується 64 позашляховика, 3 вантажівки, 5 мотоциклістів і 7 квадроциклів.

http://www.rbc.ua

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Адріано Челентано рвонув до Москви за мільйоном євро

Упізнати українців. Україна культурна очима іноземців