in

У Києві пройде українсько-італійський бізнес-форум

   Посол Італії в Україні ініціює поглиблення співпраці між столицями двох держав

Київ планує використати позитивний імпульс від Євро-2012 для розвитку економіки і поглиблення економічної та культурної співпраці із країнами ЄС, зокрема з Італією. Про це йшлося під час першої офіційної зустрічі голови КМДА Олександра Попова із Послом Італії в Україні Фабріціо Романо. Зокрема пан Посол повідомив про те, що наступного тижня до Києва прибуде делегація італійських підприємців, які зацікавлені у співпраці в будівельній галузі.

Офіційну зустріч українська та італійська сторони розпочали із розмови про футбол. Фабріціо Романо подякував українцям за чудову організацію Євро-2012 та гостинний прийом італійських вболівальників під час фіналу чемпіонату.

“Хочу подякувати міській владі і киянам за високий рівень проведення Євро-2012, який став гарною нагодою для багатьох моїх співвітчизників більше дізнатися про Україну, — сказав пан Романо.— Наше посольство підготувало пакет пропозицій для співпраці із Києвом. Зокрема уже наступного тижня заплановано зустріч італійських підприємців будівельної галузі з українськими колегами. Група серйозних компаній, які працюють у всьому світі, зацікавлені вийти на український ринок. Крім того, у листопаді цього року ми ініціюємо проведення українсько-італійського різностороннього економічного та інвестиційного бізнес-форуму, який допоможе налагодити тісну співпрацю між підприємцями обох держав”.

Олександр Попов підтвердив зацікавленість Києва у поглибленні співпраці із італійськими партнерами. “Для нас є дуже цікавим проведення таких бізнес-форумів,— зауважив Олександр Попов.— Після Євро-2012 ми отримали позитивний сигнал від іноземних партнерів і хочемо його використати для розвитку подальших економічних взаємозв’язків, у тому числі із Італією”.

Сторони обговорили необхідність налагодити побратимські стосунки між Києвом та Римом, а також із іншими італійськими містами. Причому не лише в бізнесовій, а й в гуманітарній сфері. Фабріціо Романо та Олександр Попов домовилися провести наступну зустріч, на якій буде конкретизовано плани для співпраці
Наталка Сухорончак “Хрещатик”.

http://www.kreschatic.kiev.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Капітан лайнера Costa Concordia Франческо Скеттіно відпущений з-під домашнього арешту

Українці в Італії проти “мовного”закону