in

Є. Тимошенко виступила в парламенті Італії

Донька лідера опозиції Юлії Тимошенко Євгенія переконана, що держава Україна повинна дотримуватися європейських цінностей.

“Мова йде не тільки про мою маму та її політичних соратників, мова йде про демократію та європейське майбутнє нашої держави. Україна належить Європі і не повинна відступати від європейських цінностей”, – сказала Євгенія Тимошенко сьогодні у доповіді щодо ситуації в Україні, виступаючи під час засідання Комісії у закордонних справах Парламенту Італії? повідомляє її персональний сайт Ю. Тимошенко.

Євгенія Тимошенко також підкреслила, що Італія, як одна з країн, яка стояла біля витоків ЄС, є дуже важливою для України.

Після виступу Євгенії відбулося обговорення ситуації в Україні – переслідування опозиції авторитарним режимом Януковича та згортання демократії в нашій державі.

Члени Комісії прийняли рішення підготувати проект резолюції по ситуації в Україні для обговорення та прийняття рішення парламентом Італії.

Нагадаємо, що 20-21 березня донька лідера опозиції Юлії Тимошенко Євгенія та заступник голови партії “Батьківщина”, колишній Віце-прем‘єр-міністр України Григорій Немиря перебувають з візитом в Італії для проведення зустрічей з керівництвом парламенту Італії та представниками різних політичних груп країни.

 

JeyNews

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італійський суд залишив Авакова під вартою на 40 діб (ВІДЕО)

В Італії функціонує від 40 до 70 громадських організацій українських емігрантів