in ,

В Італії чоловік хотів вакцинуватися від коронавірусу у фальшиву силіконову руку

В Італії стався курйозний випадок в одному із центрів вакцинації – чоловік хотів обдурити співробітників та отримати вакцину у силіконову руку.

Про цю історію розповів глава регіону П’ємонт Альберто Чіріо на своїй сторінці у Facebook, повідомляє “Європейська правда”.

Читайте також: ЩО РОБИТИ, КОЛИ В “ДІЇ” НЕ ГЕНЕРУЄТЬСЯ КОВІД-СЕРТИФІКАТ. ПОЯСНЕННЯ МОЗ

За його словами, до центру вакцинації в муніципалітеті Б’єлла прийшов 50-річний чоловік, який хотів отримати першу дозу вакцини від коронавірусу.

“Він намагався обдурити медичних працівників з “фальшивою рукою” (силіконовим дельтовидним м’язом), думаючи, що зможе обдурити систему і отримати зелену перепустку, фактично не маючи вакцини”, – написав Чіріо.

Однак обман не пройшов.

Незважаючи на те, що шкіра, яка покривала силіконову руку була дуже схожа на справжню, колір та сприйняття на дотик викликали підозру у медичного працівника, який попросив чоловіка показати всю свою руку.

Після цього він намагався переконати медика не повідомляти про цю ситуацію, але на місце викликали поліцію.

Читайте також: УСІ КОВІД-ПРАВИЛА, ЩО ДІЮТЬ В ІТАЛІЇ З 6 ГРУДНЯ 2021

Нагадаємо, голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн закликала держави-члени “подумати про обов’язкову вакцинацію” на тлі поширення нових випадків штаму “Омікрон”.

Австрія першою в ЄС оголосила про намір запровадити обов’язкову вакцинацію з лютого. Греція у вівторок заявила, що зробить обов’язковою вакцинацію для людей старших за 60 років.

Будь завжди в курсі подій. Приєднайся до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

Що робити, коли в “Дії” не генерується ковід-сертифікат. Пояснення МОЗ

Населення України скоротиться до 22 млн. Порятунок – у мігрантах