in

Клуні й Роналду мають пояснити, яку роль відігравали в оргіях Берлусконі

Суд у Мілані погодився викликати голлівудського актора Джорджа Клуні і знаменитого футболіста Кріштіану Роналду для дачі свідчень у справі стосовно колишнього прем’єра Італії Сильвіо Берлусконі.

Крім зірки Голлівуду і півзахисника мадридського “Реала”, до списку свідків допущено ще 76 свідків з боку захисту Берлусконі. Про це повідомляють Українські новини.

При цьому виклик не має на увазі їх появу в засіданні суду, оскільки відповідно до італійських законів, за відсутності бажання або можливості викликані в суд свідки можуть не приходити на слухання. “У цьому разі поліцейського ми за ними посилати не будемо”, — зазначив один із клерків суду.

У свою чергу обвинувачення планує викликати як свідків 136 осіб.

Справа стосується марокканської дівчини Каріми ель-Маруг, більш відомої за псевдонімом Рубі. Берлусконі обвинувачують в тому, що він користувався послугами неповнолітніх дівчат за викликом, а також у зловживанні службовим становищем для приховування цих злочинів. За даними прокуратури та зі слів дівчини, на момент побачень з екс-прем’єром Італії Рубі не було 18 років. Сам Берлусконі наполягає, що жодних інтимних контактів з Карімою у нього не було.

Про те, що адвокати Берлусконі просили Клуні стати свідком на суді повідомлялося ще в березні цього року. Сам Клуні заявив, що йому здається дивним рішення адвокатів італійського прем’єра. Актор заявив, що зустрічався з Берлусконі лише один раз, і мова тоді йшла про надання допомоги населенню Дарфура.

Експрес

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Запрошуємо на виставку розпису по шовку Марії Гайдай

Єврорабині. Просто бізнес (ВІДЕО)