in

Кобзон їде в Італію на лікування

   У Міністерстві закордонних справ Італії підтвердили, що російський співак і депутат Держдуми Йосип Кобзон отримав національну візу для лікування.

Про це пише DW.

За словами представника МЗС Італії, це винятковий випадок, який не має ніякого політичного підґрунтя. Йдеться про національну візу для лікування, яка дозволить Кобзону перебувати тільки на території Італії.

У міністерстві пояснили видачу візи гуманітарними міркуваннями і додали, що це питання погодили з іншими членами ЄС. “Якби хоч одна з країн виступила проти, то Кобзону відмовили б у лікуванні”, – заявили у відомстві.

У МЗС Німеччини підтвердили, що співак може на законних підставах отримати дозвіл на в’їзд в одну з країн Євросоюзу, незважаючи на європейські санкції. “Санкційний режим ЄС передбачає можливість того, що країни-члени з міркувань невідкладної гуманітарної необхідності в окремих випадках роблять виключення із заборони на в’їзд”, – повідомили в міністерстві.

Нагадаємо, 29 серпня в ефірі Російської служби новин Кобзон сам розповів, що 9 вересня поїде лікуватися в ЄС незважаючи на санкції, введені проти нього Євросоюзом.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українська Школа радості в Бреші запрошує вивчати рідне слово

Італія схилила голову перед героїзмом Анатолія Короля