in

Ломбардія на тлі нового “стрибка” епідемії готує комендантську годину

Risultati immagini per duomo di milano

Ломбардія, італійський регіон, що став епіцентром коронавірусу цієї весни, готується до введення комендантської години.

Про це повідомляє Українська газета в Італії.

Як пише видання, у Ломбардії, якщо уряд не прийме іншого рішення на національному рівні, буде запроваджено комендантську годину з 23:00 до 5:00 для зменшення числа випадків коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ломбардії введено обмеження через коронавірус

Відповідну пропозицію напередодні схвалив міністр охорони здоров’я Роберто Сперанца. Місцева влада Ломбардії повинна точно встановити правила нових обмежень.

Очікується, що комендантська година передбачатиме заборону на всі види діяльності і пересування, за винятком нагальної потреби – за станом здоров’я, з метою роботи і іншою доведеною.

Крім того, середні та великі торгові центри не працюватимуть у вихідні дні.

До нових обмежень у Ломбардії, де число коронавірусних інфекцій знову зростає після того, як регіон сильно постраждав від першої хвилі, закликали після того, як експерти заявили, що до кінця місяця кількість госпіталізованих у відділення інтенсивної терапії може вирости до 600 з нинішніх 113.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові правила карантина в Італії: що заборонено до 13 листопада

Лікарня для коронахворих, організована у конференц-центрі Мілана, де число нових випадків зростає найшвидшими темпами, знову відкрилася.

У понеділок Ломбардія зареєструвала 1687 нових інфекцій, що є найвищим щоденним показником серед 20 регіонів Італії.

Минулого тижня Ломбардія вже запровадила нові заходи зі стримування пандемії, зокрема, обмеження щодо обслуговування клієнтів у барах і продажу алкоголю, заборони контактних видів спорту та закриття ігрових залів.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Дешевше за чашку кави: В Італії розпродають будинки по 1 євро

Із 23 жовтня у регіоні Лаціо введено комендантську годину