in

Італійки продовжують війну з красунями: хочуть звільнити виховательку дитсадка через модельну зовнішність

Матері дітей з невеликого італійського містечка Кастелло ді Серравалле біля Болоньї вимагають звільнити виховательку місцевого дитячого садка через її модельну зовнішність.

Обурення батьків викликала 38-річна красуня Мішель Рот, яка у вільний від виховательської роботи час підробляла моделлю, позуючи, зокрема, для Vanity Fair. Мішель неодноразово вигравала обласні та регіональні конкурси “Міс італійська мама” та інші конкурси краси, передає ТСН.

Через це матері її вихованців звинуватили виховательку в непрофесійності. Вони скликали зібрання, на якому зажадали від Мішель або піти з роботи, або припинити зйомки.

“Модель – це моя друга робота. Я займаюся цим переважно влітку, коли дитсадок закрито, і ніколи не знімаюся без одягу”, – заявила на своє виправдання Мішель.

Вона вважає, що її популярність просто змусила інших жінок заздрити і ця заздрість “перейшла можливі межі”. Мішель запевняє, що любить свою роботу з дітьми і не хоче її залишати.

Зауважимо, схожий скандал спалахнув раніше в італійському містечку Баньйоло Мелло на півночі Ломбардії. Місцеві мешканки зажадали вигнати з міста “занадто сексуальну” жінку-бармена, яка, на їхню думку, одягає дуже нескромні сукні та аморально поводиться.

http://newsru.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Знайдено втрачену фреску Леонардо да Вінчі

У Падові відкрилося почесне консульство України в Італії