in

Італія вживає заходів через терористичну загрозу

Італія стала ще однією країною, яка разюче підвищує заходи безпеки після терористичних нападів у Парижі.

 

У четвер італійська влада отримала попередження про можливі терористичні атаки у Римі, Ватикані та Мілані, повідомляє euronews.

Влада вжила заходів безпеки, зокрема, у Міланському соборі та опері La Scala, які можуть бути привабливими цілями для терористів. Крім того, посольство США у Римі попередило громадян, що небезпечно може бут у Базиліці Святого Петра у Ватикані, а також загалом у церквах, синагогах, ресторанах, театрах, готелях Рима та Мілана. Такі повідомлення та загальні заходи безпеки мають на меті захистити населення від цілком реальної терористичної загрози у Європі, однак також сіють панічні настрої.

“Підвищені заходи безпеки нас дещо лякають. Але звичайно ж життя мусить тривати. Ми повинні подолати наші страхи,” – каже жителька Рима.

Загалом, хибну тривогу у останню добу піднімали у столиці Італії кілька разів. Невідомі залишили речі без нагляду біля посольства США, приватного університету Лумса та на вулиці Ерба. Крім того, через підозрілу валізу довелося провести евакуацію зі станції метро Лепанто у Римі. Понад годину поїзди не курсували на певній ділянці. Після перевірок виявилося, що знахідка не становила загрози.

___________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Порошенко зустрівся із Президентом та Прем’єром Італії

Італія подарувала Україні апарати для гемодіалізу та аудіометри