in

Апеннінський синдром: Україна вже вкотре програла Італії

У вівторок, 29 березня, збірна України з футболу провела черговий матч у рамках підготовки до Євро-2012. Суперником команди Юрія Калитвинцева була грізна Італія. Товариський матч
Україна – Італія – ​​0:2
Голи: Россі (27); Матрі (81)
З подробицями матчу можете ознайомитися на СПОРТ Bigmir) net.

Українські футболісти на правах господарів поля почали поєдинок активніше, і в першій половині першого тайму мали дві непогані можливості, щоб відкрити рахунок: спочатку Ракицький потрапив у штангу, потім воротар збірної Італії відбив удар Федецького. А на 27-й хвилині Скуадра Адзурра досить несподівано відкрила рахунок – пасивністю оборони скористався Джузеппе Россі. Такий розвиток подій вибило з колії збірну України, яка до перерви так нічого і не створила біля воріт Вівіано.

У другому таймі підопічні Калитвинцева спробували підвищити темп, але натрапили на в’язку гру італійців. На 75-й хвилині гості залишилися в меншості після видалення Гастальделло, але Україна не змогла скористатися даною перевагою. Більше того, на 81-й хвилині Італія зусиллями Матрі подвоїла перевагу. Відповісти хоча б голом престижу українська команда не змогла.

Таким чином, Україна вшосте програла збірній Італії, загальний рахунок – 2:12 на користь чотириразових чемпіонів світу.

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Судовим процесам в Італії передуватиме втручання юридичних посередників

Неполь. Людмила Балан: «Щоб пізнати душу народу, слід осягнути його мистецтво»