in

Катя Мороз. Чарівниця з Оброшино

Що спільного між фільмом Стефано Сальваті “Albachiara”, відео Луки ді Різіо на пісню “Magica” і кліпом переможниці Санремо у 2009 році Арізи “Sincerità”? Участь у них української красуні Каті Мороз…

Ми звикли захоплюватися заморськими красунями з фільмів чи кліпів відомих співаків. Поза тим, серед вродливих дівчат із досконалою зовнішністю є й наші україночки, що поступово пробивають собі шлях до італійського подіуму та шоу-бізнесу. Що спільного між фільмом Стефано Сальваті “Albachiara”, відео Луки ді Різіо на пісню “Magica” і кліпом переможниці Сан Ремо у 2009 році Арізи “Sincerità”? Участь у них української красуні Каті Мороз…

 

Катя Мороз народилася в містечку Оброшино під Львовом. Після закінчення середньої школи приїхала до Італії. Три роки тому на одній із вулиць Феррари побачила показ мод, на якому запрошували дівчат на кастинг конкурсу краси “Belissima 2006” (Найвродливіша 2006). Взявши у ньому участь Катя виборола корону тріумфаторки серед інших ста красунь.

Після перемоги перед дівчиною розчинилися двері у світ моди: фіналісток конкурсу фотографували для календаря. Світлина українки стала окрасою січневої сторінки.

Згодом Катя отримала запрошення на участь в епізоді фільму Альбак’яра разом із сином найзнаменитішого італійського рокера Васко Россі. Давіде Россі зіграв у стрічці одну із ролей. Потім були зйомки у кліпі улюбленця молоді Луки де Рісіо на пісню “Magica” (Чарівна). Відео Арізи на пісню, яка виграла на Сан Ремо 2009 – “Sincerità” (Відвертість) знімалося до легендарного фестивалю, коли співачка Розальба Піппа ще не була відомою. Після підкорення Санремо почалася шалена популярність кліпу (читачів просимо звернути увагу на білявку з бігудями у стилізованій кухні Арізи).

Катя Мороз працює моделлю агентства “Н’ю фейсес” в Мілані, тому часто буває в цьому місті, де бере участь у кастингах та зйомках реклами. Найбільшою її роботою у якості фотомоделі став каталог для неаполітанської фірми одягу “Youmule”.

2007-го вона брала участь в конкурсі “la più bella di Ferrara” (Найвродливіша у Феррарі) але зупинилася на його першому етапі. А в цьому році виграла другий відбірковий етап цього конкурсу, тобто забезпечила собі участь у відборі, між переможницями якого шукатимуть претендентку від регіону Емілія Романія на звання “Міс Італія”.

Мрією дівчини є кар’єра фотомоделі. А тим часом вона закінчила школу естетиста, працює в салоні краси “Острів сонця”. Катя живе у Феррарі з мамою та 19-річними близнятами – сестрою та братом. Молодша сестричка Каті,  Юля, дуже схожа до неї і теж починає скоряти модельний світ.

Маріанна СОРОНЕВИЧ

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

“Про таке весілля я мріяла з дитинства”

В Україні введуть мораторій на всиновлення дітей іноземцями?