in

Приймаються заявки на участь у міжнародному фестивалі слов’янської культури в Неаполі

25 вересня у Неаполі проходитиме Фестиваль слов’янської культури у на який запрошуються до участі музичні, танцювальні колективи чи окремі виконавці слов’янської культури: української, білоруської, російської, польської, чеської, богларської іт.д., а також гості фестивалю – представники інших культур.

Справжнім  культурним явищем став у Неаполі фестиваль слов’янської культури, ідеатором та натхненником якого є асоціація «Слов’яни» та її президент Людмила Колодіна. Цього року фестиваль проходитиме у Неаполі вже у четверте – 20-25 вересня. Захід, який отримав патронат мерії міста та регіону Кампанія, як завжди, ставить за мету – ознайомлювати італійську аудиторію зі слов’янською культурою, пропагувати багаті традиції та обряди слов’янських народів, зміцнювати культурні зв’язки, міжнаціональну згоду та дружбу між народами, сприяти інтеграції культур.

Восени фестиваль проходитиме у декілька турів з заключним гала-концертом, 25 вересня, у Неаполі. На разі, організатори ще вирішують питання щодо театру, у якому проходитиме захід. Учасниками цього масштабного дійства, анонсує Людмила Колодіна, можуть бути музичні, танцювальні колективи чи окремі виконавці слов’янської культури: української, білоруської, російської, польської, чеської, богларської іт.д., а також гості фестивалю – представники інших культур.

Фестиваль проходитиме на конкурсній основі. Його переможці будуть нагороджені преміями та цінними подарунками, а всі учасники – грамотами та сувенірами.

Усі, хто бажає прийняти участь у фестивалі, повинні подати письмову заявку в оргкомітет не пізніше десятого серпня.

За більш детальною інформацією можна звертатися до Людмили Колодіної за номером: 328 16 16 131 або ж за електронною адресою: 3281616131@libero.it

Наталія ІВАНИШИН

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Італії поменшала кількість змішаних шлюбів

Не поспішайте їх ховати: Шенгенська зона не закривається!