in

У дитячій онкології звучить італійська музика

13 лютого ДжонПоль Леоне зі своєю командою побував у дитячому відділення Інституту Онкології у Києві. Зустріч пройшла в рамках ації громадянської солідарності «Кожна дитина має право на життя».

Акція ініційована неурядовою благодійною організацією, яка протягом десяти років здійснює програми, спрямовані на допомогу дітям та молоді, хворих на рак – Міжнародним благодійним фондом “Набат”. Партнерами акції виступили Національний олімпійський комітет України та Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Протягом двох годин маленькі пацієнти зі своїми батьками танцювали під запальні італійські пісні, співали, сміялися жартували, забули про свої проблеми.

«Ми повинні допомагати тим, хто цього потребує і я дуже радий, що своїми вчинками, я можу привернути увагу українців до проблем дитячої онкології. У мене ще немає дітей, але сьогодні я відчув абсолютно нові почуття, бо коли ти береш на руки маленького чоловічка, з яким ти говориш на різних мовах, але в якийсь між ваші встановлюється невидима нитка і ви починаєте розуміти один-одного де -то на емоційному рівні, – це найпрекрасніше що може бути », – сказав ДжонПоль під час свого творчого вечора в книжковій кав’ярн і«Бабуїно».

ДжонПоль Леоне – перший і єдиний італійський співак, який не тільки погодився взяти участь у підписанні Меморандуму про співробітництво в подоланні раку, поряд з відомими українськими діячами, яке відбудеться 15 лютого в Головному навчальному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а й, відклавши всі заплановані концерти, погодився дати в Києві благодійний концерт і творчі зустрічі зі своїми шанувальниками, а також з дітьми хворими на рак. Цим своїм вчинком ДжонПоль ще раз довів, що проблема боротьби з раком стосується сердець людей далеко за межами України.

Приїзд ДжонПоля в Україну – не перше знайомство української публіки із співаком. У грудні 2010 року, ДжонПоль провів концерт «Італійська музика під куполом зоряного неба» в приміщенні Київського Планетарію.

Детальніше:
www.ru-johnpaul.com
www.neodni.org


Светлана Мартиненко
Менеджер проекту

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Так податковому федералізму італійських муніципалітетів

Брендові речі у бутиках на Апенінах можна придбати й за чверть ціни