in

Юлія Домашець перемогла на XVIII Міжнародному конкурсі “Золотий клоун”

   Випускниця факультету клоунади Коледжу естрадно-циркового мистецтва, у Києві захопила зал та жюрі кробатичними трюками та багатою, рухливою і виразною мімікою

На Сицилії, 11 січня у театрі Вітторіо Емануеле пройшов XVIII Міжнародний конкурс “Золотий клоун”, на який з’їхалися циркові артисти з Франції, Білорусії, Італії, Швейцарії, України та Словенії. Оцінювати циркову майстерність було запрошено кваліфіковане жюрі та громадських діячів Сицилії, серед яких президента асоціації «Італія-У країна» Світлану Вакуленко.

Україну на ньому представляла київська клоунеса Юлія Домашець, 24-річна артистка що виступає під псевдонімом Джульєтта. За чудові та оригінальні виступи в образах білого лебедя і танцівниці «Кармен». Акробатичними трюками та багатою, рухливою і виразною мімікою, вона розсмішила увесь зал та посіла перше місце конкурсу.

Друге місце зайняла  артистка із Словенії Урана Маркезіні, а третє – французький клоун Домінік Деніс.
Соло-комік Юлія Домашець закінчила факультет клоунади Коледжу естрадно-циркового мистецтва, у Києві. Працювала у вар’єте Німеччини, Франції, Бельгії, актриса “Молодого театру”, “Сузір’я”, знімалася в шоу “Велика різниця по-українськи”.Є лауреатом фестивалю “Цирк майбутнього”, Франція (у жіночому складі “Арт-обстрілу”)
Переможців нагороджував мер міста Ното Коррадо Бонфані та президент провінції Сіракузи Ніколо Боно.

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Запрошуємо на концерт колядок у Римі

Запрошуємо на заходи присвячені визволенню Йосипа Сліпого