in

Народний артист Іван Попович вітав піснями українців у Казерті

   20 вересня, українці міста Казерти, що на Півдні Італії, чисельно зібралися на концерт «Україно, я Тобою горджусь» у виконанні Івана Поповича.

 

З короваєм та квітами вітали його учні місцевої української школи «Золотоуст». Той день став знаменним для них, а особливо для першокласників, адже у свято «Першого дзвоника в Італії» до них завітав Народний артист України.

 Іван Попович своїм народним талантом милував щиру публіку Казерти, дав їй  знову відчути гордість за свою рідну та славну Україну. Люди полинули із знаними популярними піснями Народного артиста у гарний танок. Дякували «Отаманові Карпат», за те, що він як справжній Народний артист завітав на чужину в Італію і підтримав усіх своїм концертом. Театр «Дон Боско» став на той час ковчегом, який піснями Івана Поповича переніс всіх присутніх до рідних витоків батьківської хати. Приємною несподіванкою був музичний подарунок для пані-їмості Галини прем’єра пісні «Дружині». Побажав також Іван Попович Україні, щоби в майбутньому Україна була багата і щоби не ми, але італійці приїжджали до нас на заробітки.

На завершення концерту усі присутні піднялися зі своїх місць і піснею «Примиріться, сини» благали за мир на Україні, а школярі із запаленими лампадками вийшли врочисто на сцену, щоби віддати належну честь тисячам загиблим воїнам – Героям України. Після концерту усі пішли на Службу Божу подякувати Богові за Народного артиста України і за всі отримані від Господа ласки. Рівно 2 роки тому церковну громаду в м. Казерта було урочисто проголошено Персональною Парафією «Пресвятої Тройці» для українців східного обряду.

Фото та відео: http://www.trinitaukraina.it/page-87.html

Пісня «Дружині»: https://youtu.be/cuzjohPskcI
Пісня «Більше розлук не буде»: https://youtu.be/O1lP5Iw_oA4
Пісня «Василина»: https://youtu.be/52VXUvJXWX8
Пісня «Примиріться, сини»: https://youtu.be/ZmmppOYBVUY

Про голошення парафії в 2013:
http://news.ugcc.ua/news/u_m_kazert%D1%96_%D0%86tal%D1%96ya_urochisto_progolosili_personalnu_paraf%D1%96yu_dlya_v%D1%96rnih_ugkts_67565.html

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Україна скасувала спецмита на імпорт автомобілів

Нацбанк хоче тотально збільшити безготівковий обіг