in

Допоможіть знайти П’єро Калуччіні

Прізвище, Ім’я, По батькові: Калуччіні П’єро (Piero Coluccini)

Дата народження: 24.09.1944

Місце народження: Не вказано

Географія пошуку: Італія, м.Піза.

Давність пошуку: 2005

Шукає: Бакдаулетова Ляззат

Звертаюся до вас з надією, щодопоможете мені знайти мого коханого і батька нашого синочка. Влітку2002-го він приїхав з Італії до Казахстану на роботу за контрактом (архітектором). Знайомство наше було романтичним. Він попросив у рідних моєї руки, 24 вересня 2002уми заручилися, незабаром почали жити разом.

6 листопада 2003 у нас народився син, якого він назвав Френком (Калуччіні Френк Пьєрвоич, згідно свідоцтва про народження). Коли робочий контракт закінчився, йому довелося виїхати до Італії. З об’єктивних причин я не змогла поїхати з ним. Наступний контракт у нього був в Україні, м.Донецьк, куди я приїхала з нашим сином. Після закінчення контракту мені довелося повернутися в Казахстан, а йому – до Італії. Після цього він практично щодня телефонував нам. Останній дзвінок був 14 лютого 2005, він привітав мене з днем Валентина, сказав що дзвонить з лікарні, де йому зробили операцію 10 лютого 2005 року, він погано себе почував (була висока температура), тому лікарі забороняли йому розмовляти по телефону.

Після цього не було жодного дзвінка. Багато разів я намагалася з ним зв’язатися, але телефони не відповідали. Довго та безрезультатно намагалася знайти його по інших каналах, аж тратила надію знайти його самостійно. Я дуже сильно переживаю за нього. Де він, чи живий він?! Будь ласка, допоможіть знайти мого коханого і батька моєї дитини.

З його слів я знаю, що у нього є старша сестра і молодший брат, а його мамі 93 роки. Телефони за якими я раніше дзвонила, які зараз не відповідають: +39334335655; +393343358241

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українці лідирують за кількістю відмов у в’їзді на територію ЄС

Сiньйор Луїджі і його любов