in

Заарештовано винних в убивстві Анатолія Короля

   Двох злочинців, які пограбували супермаркет у Кастелло-ді-Цистерна (Неаполь), заарештували в Калабрії. Тоді, намагаючись зупинити грабіжників, загинув українець Анатолій Король.

Убивцями виявилися Марко Ді Лоренцо і Джанлука Януале, 20 1 32 років. Вони обоє – діти одного батька, місцевого злочинного боса Лануале, хоча носять різні прізвища.

У ніч злочину вони не повернулися додому, а спали в готелі поблизу Неаполя, а пізніше покинули місто. Карабінери вислідили їх у Косенці, куди брати переїхали кілька днів тому.

Після їх затримання, на допиті, чоловіки зізналися у скоєному. Під час обшуків їх схованки поліція виявила кілька гвинтівок і пістолетів.

Нагадуємо, 38-річний Анатолій Король, батько двох власних та прийомної дитини, загинув в Кастелло ді Чістерна при спробі зупинити грабіжників. Він виходив із супермаркету “Пікколо”, що на вулиці Сельва, з дворічною донькою, коли побачив, що до магазину вдерлися двоє зловмисників. Чоловік залишив дитину, повернувся до приміщення і спробував зупинити одного з нападників, який погрожував продавцю ножем. Другий грабіжник вистрелив у Анатолія з пістолета. З місця злочину нападники втекли, а чоловік загинув на місці.

М.С.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія схилила голову перед героїзмом Анатолія Короля

Вбивці Анатолія Короля зізналися у скоєному (ФОТО)