in

Останній дзвоник української школи у Римі

5 червня у бібліотеці Фламінія, що належить комуні м. Рима, в якій знаходиться секція літератури для дітей та дорослих українською мовою, відбулося закриття учбового року за участю учнів, які відвідують українську суботню школу «Престиж».

Суботню школу було започатковано минулого року додатковим радником для країн Європи та уповноваженим мера м. Рим з питань інтеграції іммігрантів Тетяною Кузик. Наразі українські діти мають можливість відвідувати щосуботи курси української мови та інших предметів для того, щоб розширити свій світогляд та зберегти близькість з рідною мовою. Таким чином, наприкінці місяця, учні, які відвідували школу, вперше матимуть змогу отримати українські атестати.

Святковий захід, в якому взяли участь директор бібліотеки Фламінія Бріджіда Д’Аванцо, батьки дітей, які навчаються у школі та Тетана Кузик, був ще однією нагодою для дітей, які у літній період також зможуть обрати книжки українською мовою.

Запрошуємо представників української громади відвідувати читальні зали Бібіліотеки, що знаходиться за адресою: l’Istituto Cataneo, via Cesare Fracassini 9, а також Українську суботню школу в Римі: via Casilina 181, тел.: 339 758 44 32.

http://www.mfa.gov.ua

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італійські газети вийшли з білими шпальтами на знак протесту проти закону Берлусконі

Мозаїка римського життя Гоголя