in

З 1 січня зросла вартість виготовлення біометричних паспортів для українців

З 1 січня 2022 року зросла вартість виготовлення біометричних паспортів громадянина України та закордонних паспортів. При цьому перша видача паспорта українцям у 14 років залишається безплатною.

Про це повідомили у Державній міграційній службі. Тут пояснюють таке становище помітним подорожчанням поліграфічної сировини як бланків.

Читайте також: Генконсульство України в Мілані бореться із шахраями-посередниками

“Державне підприємство “Поліграфічний комбінат “Україна” через підвищення цін на сировину та матеріали змінює вартість бланків окремих біометричних документів із 1 січня”, – зазначено у повідомленні.

У разі повторного виготовлення ID-документа українцям доведеться платити 372 гривні. А терміновість – видача паспорта протягом 10 днів – коштуватиме нашим громадянам 498 гривень.

Читайте також: Як виробити посвідчення особи на повернення в Україну (“білий паспорт”)

При цьому паспорт громадянина України для виїзду за кордон при виготовленні до 20 робочих днів подорожчає до 733 гривень, а до 7 робочих днів та до 3 робочих днів у разі наявності підстав – 1085 гривень.

Обговорити цю, та інші новини важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

Risultati immagini per алкоголь алкоголіки

Українці в Італії започаткували “Золоту Книгу Тверезості” Що це таке?

Допоможіть знайти Людмилу Андрішак