in

У Казерті, після 8 днів агонії, помер українець-безхатько

Ми не знаємо історії його життя. Відомо, що Віктору К. було лише 41 рік, він жив у Казерті щонайменше 5 років. Після тижня у комі, чоловік залишив цей світ не приходячи до свідомості у лікарні Мелоріо у містечку Санта Марія Капуа Ветере, що на півдні Італії.

Поряд із ним була Антоньєтта д’Альбенціо та Мауріціо Джентіле, його друзі, обоє, як і він, безхатьки, що не залишили його навіть на мить.

Він жив разом із групою бездомних які спали під вітринами банку Banco di Napoli, що на вулиці via Cesare Battisti.

Віктор був одним із невидимих, не створював і не шукав проблем, один з небагатьох, хто не топив своє життя в алкоголі. Він не просив милостині, жив за рахунок дрібних робіт.


Його здоров’я було підірване. Раптово він почав горіти в лихоманці, друзі викликали допомогу волонтерів L’Angelі degli Ultimi, а далі службу медичної допомоги 118.

Віктора відвезли у лікарню, на жаль діагноз його страшної хвороби був невтішний. У Віктора була пухлина мозку із метастазами в усьому тілі.

Волонтери негайно почали шукати контактів із його сім’єю в Україні, намагалися не залишати його на самоті.

Віктор, невидимий серед невидимих пішов із життя після восьми днів агонії у неділю 15 квітня. Поруч з ним були добровольці і його бездомні друзі.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Увага! Зміна графіку прийому Генерального консульства в Неаполі, у травні 2019 року

Юна українка перемогла на пісенному конкурсі Sanremo junior