in

Папа Римський визнав сексуальне насильство над монахинями в церкві

Risultati immagini per papa francesco santa marta

Папа Римський Франциск визнав наявність випадків, коли представники духовенства сексуально знущалися з монахинь. Принаймні в одному з випадків, розповів голова Католицької церкви, їх утримували як секс-рабинь.

За словами Папи Франциска, його попереднику – Бенедикту XVI – свого часу навіть довелося закрити одну з конгрегацій монахинь, які стали жертвами насильства з боку священиків, повідомляють наші колеги із ВВС.

Папа Бенедикт мав сміливість розпустити конгрегацію, яка заразилася рабством – навіть сексуальним рабством, влаштованим частиною церковників, – сказав Папа Римський Франциск у ході історичного візиту до Близького сходу.

Вважається, що це перший випадок, коли Франциск публічно визнав існування проблеми сексуального насильства над монахинями в Католицькій церкві. За його словами, Ватикан намагається вирішити цю проблему, проте вона «все ще має місце».

У листопаді минулого року католицька організація, що об’єднує монахинь з різних країн світу, засудила «культуру мовчання і секретності», яка забороняє їм публічно говорити про свої проблеми. Це сталося всього за кілька днів після того, як журнал Woman Church World розповів про монахинь, яких змушували робити аборти, аби позбутися спільних зі священиками дітей.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія екстрадувала до України підозрюваного у вбивстві родича кримінального авторитета

Risultati immagini per governo salvini di maio

Італія запроваджує базовий дохід в розмірі 780 євро