in

Більшість європейців підтримує запровадження квот для мігрантів

   Більшість європейців вважають, що кількість трудових мігрантів з інших країн ЄС негативно впливає на економіки їх власних країн і хотіли б обмежити свободу пересування.

Такими є результати опитування YouGov, повідомляє Euobserver.

Соціологи опитали понад 6 тис. осіб у Великій Британії, Франції, Німеччині, Швеції, Данії, Фінляндії, а також у Норвегії.

Швеція була єдиною країною з опитаних, де більшість погодилися, що імміграція в ЄС приносить користь їх країні.

Тим часом  у Британії, Німеччині, Данії та Фінляндії більшість вважає, що міграція має на них негативний вплив,  при цьому французи налаштовані щодо мігрантів найбільш вороже. Лише 9 % респондентів  згодні, що імміграція була корисною для Франції, в той час як 53 % з цим не згодні.

На питання про те, чи мігранти повинні мати можливість претендувати на пільги, більшість у всіх шести країнах ЄС заявили, що мігранти мають бути зобов’язані працювати, принаймні, один рік, перш ніж отримати доступ до переваг і повинні знайти роботу перш ніж виїжджати з своїх країн походження.

Однак три скандинавські країни не погодилися, що повинні бути запроваджені річні квоти на мігрантів в ЄС.  Про рішучу підтримку квот заявили у Великій Британії та Франції, де 64 % і 58 % відповідно підтримують їх введення.

Нагадаємо, британський прем’єр Девід Кемерон виступив з ініціативою зобов’язати мігрантів  пропрацювати у Великій Британії чотири роки, перш ніж претендувати на податкові пільги.

Крім того, раніше він пропонував обмежити річну кількість мігрантів, яка може приїздити до Великої Британії.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Мостиські прикордонники просять повідомляти про незаконні польоти дельтапланів

Вірші для Небесної сотні Оксани Дашкевич – Никифорук