in

Упав із мосту та пішов додому…

Впав із мосту, пролетівши десяток метрів, у води невеликого потоку та, незважаючи на забиття, повернувся додому та ліг спати

 

Лише на наступний день, коли поранення та внутрішня кровотеча далися взнаки, хлопець потрапив до лікарні, та був негайно госпіталізований у тяжкому стані у реанімаційне відділеня лікарні Сант Андреа.

Випадок стався 7 березня в Рікко, провінції Ла Спеція. Карабінери зайнялися розслідуванням справи, яка спочатку здавалася дуже незрозумілою. Повідомлення до органів правопорядку надійшло із Червоного хреста. Медиків викликали у помешкання 21-річного українця Д.М., на усьому тілі якого виявили серйозні травми. Хлопець перебував у шоковому стані, не взмозі пояснити яким чином він отримав поранення. Через деякий час його стан різко погіршився, тож медики госпіталізували його в реанімаційне відділення.

Під час розслідування карабінерів вияснилося, що у попередній вечір хлопець мав серйозну суперечку із матір’ю. Пізніше він залишив дім щоб трохи розвіятися. Під час прогулянки хлопець хильнув зайвого.

Невідомо чи він випадково перехилився, чи навмисне  переліз через поруччя. Після падіння з висоти десятка метрів – піднявся і, хоч із трудом, та дійшов додому.

Вночі йому погіршало, адже він пошкодив внутрішні органи та кістки. На ранок мати, зауваживши його важкий стан, викликала лікарів.

На перший погляд випадок було зареєстровано як нещасний випадок на роботі. Та розслідування карабінерів прояснило ситуацію.

За матеріалами італійської преси підготувала Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія знайомиться із золотою добою української ікони

Італія готується до виборів регіональної адміністрації