in

Підрозділи, які займаються питаннями легалізаціі сповільнили роботу

Лише половина домашніх працівників та доглядальниць, які у вересні 2009 року взяли участь легалізації, отримали дозвіл на проживання в Італії. Префектури і квестури які ще повинні проаналізувати сотні тисяч запитів, тепер будуть вимушені сповільнити роботу.

 

Справа в тому, що в кінці липня закінчився проект за яким Міністерство внутрішніх справ Італії, залучило майже 300 тимчасових прицівників, для допомоги підрозділам, які займаються питаннями легалізаціі.

Наслідки не забарилися. Раніше префектура Мілану відкрила 25 нових відділків де домашні працівники, доглядальники та їх роботодавців могли довести до завершення їх справу. Тепер, коли нові працівники склали обовязки було, закрито 24 із них. А отже час очікування рішення по справі продовжаться, в той час як терміни робочих контрактів більшості домашніх працівників уже завершилися.

До уряду було подано прохання про виділення коштів для продовження проекту та повернення до роботи додаткових працівників.
На тепер очевидно, що в містах із найбільшою кількістю поданих запитів, зокрема у Мілані, Римі і Неаполі, легалізація не завершиться до 2011 року.

 

Ельвіо ПАСКА,

переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Жахлива дитяча смерть

Італія запрошує на навчання та стажування