in

Українських красунь запрошують до участі у конкурсі Міс Італія

   Розпочалася реєстрація учасниць конкурсу «Міс Італія у світі. Спеціальний випуск». Він проводитиметься серед дівчат-іноземок віком від 18 до 26 років, що проживають в країні, щонайменше один рік. Така можливість дається вперше: до 2011 року окремий конкурс проводився лише серед конкурсанток італійського походження, що проживали за кордоном. Такий крок організаторів є ще одним доказом того, що Італія з країни еміграції стала країною імміграції.

«Жінки відіграють важливу роль в процесах міграції, і є одним з найважливіших елементів інтеграції. Ми відчуваємо необхідність адаптуватися до реалій сьогодення» – сказала Патриція Мірільяні, організатор конкурсу Міс Італія. В майбутньому вона не виключає можливості участі дочок іммігрантів в основному конкурсі, поряд з італійками.

Бажаючі спробувати себе у конкурсі повинні зареєструватися до 24 липня на сайті www.missitalia.it/MissItalianelMondo.aspx. Там знайдете детальний опис вимог і правил заходу. Кандидатки будуть запрошені на перший відбірковий тур, який пройде в Римі 26 липня.

Для участі в заключному етапі конкурсу в Монтекатіні Терме будуть обрані двадцять красунь. Переможниця, разом із титулом найкрасивішої і захопленням мільйонів італійців, підпише контракт вартістю двадцять тисяч євро.

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Ухвалення закону про мову – політичний бандитизм

Українські організації Європи та США протестують проти прийняття Верховною Радою «мовного» закону