in

Пацієнт Кобзон лікується святковим шопінгом в Мілані


   Депутат та співак зустрів 78-й день народження за (ненависним?) кордоном.

 

Йосип Кобзон зустрів свій день народження шопінгом в Італії. Скандальний співак та депутат Держдуми Росії Йосип Кобзон у свій 78-й день народження тішився святковим шопінгом у Мілані. Головний співець анти-європейських санкцій наразі перебуває в Італії на лікуванні.

ТСН заскочила артиста біля готелю, коли той повертався з пакунками, серед яких були два паперових пакети з дорогих бутиків.

Покупки Кобзона ніс чоловік, який у Мілані постійно поруч із співаком. Окрім нього, в поїздці хворого Йосипа Давидовича супроводжує ще й дружина Неллі.

Скандальна персона санкційного списку ЄС розповів в інтерв’ю російським ЗМІ, що день народження святкуватиме у вузькому родинному колі: з дружиною, донькою, зятем та кількома близькими друзями. Зазначимо, родина Кобзона проживає в центрі Мілана, у готелі, в якому найдешевший номер коштує понад 800 євро на добу.

Варто зазначити, що хворому на рак простати Кобзону довелося обійти санкції Євросоюзу, щоб потрапити до закордонної клініки. Своєю чергою, У ЄС вдалися до винятку та надали артисту візу на лікування, зважаючи на тяжкий стан пацієнта.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

МЗС засудило відвідування Криму Путіним і Берлусконі

У Барі пройде мітинг на підтримку українських політичних в’язнів у Росії