in

Складено рейтинг найкращих піцерій Італії

   У новому виданні кулінарного путівника “Gambero Rosso”, присвяченому найзнаменитішій італійській страві, названо більш як 400 піцерій з усієї Італії, де готують піцу за класичними і новаторськими рецептами, піцу для гурманів і піцу, яку можна віднести до високого кулінарного мистецтва.

Про це повідомляє портал italia-ru.com.

“Найвище визнання “Gambero Rosso” – знак “Три шматочки піци” за найкращу неаполітанську піцу отримали 10 піцерій з Кампанії, за найкращу італійську піцу – три ресторани-піцерії з Рима (“La Gatta Mangiona”, “Sforno”, “Tonda”), піцерія “Libery Pizza & Artigianal Beer” з Турина і “La Sorgente” з міста Гуардьягреле (Абруццо)”, – зазначає видання.

Найкращу піцу для гурманів, на думку путівника, готують у Венето: ресторани-піцерія “Ottocento Simply Food” у місті Бассано-дель-Граппа, “I Tigli” у Сан-Боніфачо, “Sapore’Pizza e Cucina” у Сан-Мартино-Буон-Альберго. А найсмачнішу нарізну піцу з собою – у Лаціо, Тоскані (по дві нагороджені піцерії) і Венето (одна нагорода).

При виборі найкращих піцерій експерти керувалися не лише якістю початкових продуктів і оцінкою кінцевого результату, а й враховували використання регіональних традицій.

http://www.ukrinform.ua/

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Посол Ватикану приїде на молебень із нагоди 1025-річчя хрещення Русі

В Турині досліджуватимуть українську імміграцію