in

“Сутенерів Берлусконі” засудили до тюрми

   Нові подробиці скандальних вечірок “бунґа-бунґа” Сильвіо Берлусконі спливли на судовому процесі у справі “Рубіґейт”. Міланський суд визнав трьох соратників екс-прем‘єра Італії винними у спонуканні жінок до проституції. Їх засуджено до ув‘язнення терміном від 5 до 7 років.

Популярний ведучий на одному з каналів Берлусконі Еміліо Феде, імпресаріо Леле Мора та в минулому дантистка екс-прем‘єра, а потім депутат його партії, Ніколь Мінетті були своєрідними сутенерами, які влаштовували “кастинг” для дівчат перед тим, як привезти їх на віллу Берлусконі та познайомити із ним. Саме у такий спосіб на одну ж вечірок потрапила і марокканська танцівниця Каріма аль-Махруг, відома як Рубі.

За користування секс-послугами останньої, що на той час була неповнолітньою, самого Сильвіо Берлусконі у червні засудили до 7 років тюрми і довічної заборони обіймати державні посади. Екс-прем‘єр подав апеляцію. Поки що він перебуває на волі і засідає у парламенті як депутат партії “Народ свободи”, що входить до урядової коаліції.

http://ua.euronews.com/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Розпочато розслідування слів сенатора, який порівняв міністра з орангутаном

Десятки футбольних клубів Італії підозрюють в ухиленні від сплати податків