in

В Одесі відкриють Італійський культурний центр

Італійський культурний центр відкриють в Одесі. Про це у ході зустрічі з керівництвом міста повідомив Генеральний секретар Італійського національного товариства “Данте Аліг’єрі” Алессандро Мазі

Крім загального знайомства з культурою Італії, у новоствореному центрі можна буде вивчати італійську мову. Взаємодіятиме центр із міською владою і у сфері освіти, зокрема обговорюється можливість надання стипендій для навчання одеських студентів різним спеціальностям у італійських університетах.

Читайте також: В ІТАЛІЇ ВІДКРИЛИ ПЕРШУ ШКОЛУ ПИСАНКАРСТВА

Слід зазначити, що відкриття культурного центру ще у травні цього року анонсував Надзвичайний і Повноважний Посол Італійської Республіки в Україні П’єр Франческо Дзадзо.

“Одеса пов’язана з історією Італії. Дуже багато архітекторів залишили тут свій слід, тому я приїхав сюди, щоб обговорити подальший розвиток наших торгово-економічних і культурних відносин”, – підкреслив П’єр Франческо Дзадзо.

Крім того дипломат розповідав про плани щодо розвитку Почесних консульств Італії в містах України, у тому числі в Одесі, та відкриття Офісу реставрації та урбаністики за участі італійських експертів при міській раді. За словами посла, пріоритетом діяльності всіх італійських представництв є розвиток туризму, формування традиційного характеру середовища історичних місць, охорона об’єктів культурної спадщини та залучення інвестицій.

Читайте також: УКРАЇНКА МОТРИЧКО ВИГРАЛА «ЗОЛОТО» І «СРІБЛО» ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ З ШАШОК

Раніше ми багато розповідали про важливість розуміння культур тих національностей, які проживають в Україні. До прикладу, бажаючим зрозуміти трохи глибше угорців, слід прочитати публікацію про 12 слів, які допомагають зрозуміти угорську культуру.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 2 Середній: 5]

Здоровий глузд проти фейків про вакцину

Без Green Pass домашні працівники не мають права працювати та проживати у домі роботодавця