in

Янукович досі боїться Тимошенко

   Якими є шанси Юлії Тимошенко виїхати на лікування закордон?

 

“Останній шанс Юлії Тимошенко” – під таким заголовком газета “Сегодня” публікує статтю про шанси на ухвалення законопроекту, який би дозволив Юлії Тимошенко виїхати на лікування закордон. Головна загадка тижня, чи буде вирішуватися питання Юлії Тимошенко. Депутати від провладних фракцій цього не виключають, однак висувають свої вимоги.

“Законопроект про дозвіл на лікування за кордоном може бути внесений і розглянутий. Але він повинен відповідати трьом умовам. По-перше, право на лікування у Німеччині має отримати не тільки Тимошенко, але й будь-який ув’язнений. Таке бажання вже висловили сотні засуджених, в тому числі рецидивісти”, – заявив член фракції Партії Регіонів Михайло Чечетов.

“По-друге, може йтися лише про перерву в ув’язненні для лікування, після чого засуджений – під гарантії приймаючої сторони – зобов’язаний повернутися в місце ув’язнення. По-третє, приймаюча сторона зобов’язана гарантувати, що ув’язнений буде лікуватися, а не ходити на футбол, пити пиво в барах чи займатися політикою”, – сказав пан Чечетов.

Однак у такому вигляді закон відмовляється ухвалювати опозиція, навіть попри заклик віце-президента Європарламенту Яцека Протасевича зробити це заради підписання угоди про асоціацію, пише газета.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Рада пропонує призначати опікунів дітям заробітчан

Як знизити ризик раку грудей