in

Гаряча італійська кров забила памороки лікарям

Замість того, щоб приймати пологи, акушери-гінекологи цілу годину… билися одне з одним

“В одному з пологових будинків Сицилії сталася трагедія. У лікарню привезли 30-річну італійку, в якої почалися перейми. Гінекологи – лікуючий та черговий лікарі – не зійшлися думками: повинно немовля з’явитися на світ природним шляхом чи з допомогою кесаревого розтину. Суперечка зі словесної перепалки перейшла у бійку”, – повідомляє інформагенція Associated Press.

Впродовж години лікарі з’ясовували медичні аспекти мовою стусанів. Чоловік пацієнтки робив спроби достукатись до розсудливості медиків. На жаль, останні не прислухались до благань бідолахи.

Увесь цей час жінка намагалася народити самотужки, бо вже не сподівалась дочекатися підмоги. Врешті-решт, їй зробили кесарів розтин. Але це не допомогло: новонароджений з гострою гіпоксією мозку перебуває в реанімації. У нього вже двічі зупинялося серце. У його матері почалася сильна кровотеча, тож хірургам довелося видалити матку.

Лікарів звільнили з роботи. Розслідуванням кричущого інциденту займаються поліція та прокуратура. Міністр охорони здоров’я Італії особисто вибачився перед постраждалою сім’єю. Проте скоєного горе-ескулапами вже не виправиш – ніхто не гарантує, що у немовляти внаслідок травми не пошкодився мозок. Та й жінка більше ніколи не зможе мати.

 

Джерело

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Закон про безпеку зупинився на півдорозі

Українці зможуть без обмежень відкривати валютні рахунки за кордоном