in

Прокуратура в Італії просить Telegram заблокувати чат антивакцинаторів

Прокурори Турина звернулися до Telegram з проханням заблокувати антивакцинаторський чат “Basta Dittatura” (“Ні Диктатурі”).

Як пише “Європейська правда”, про це повідомляє Ansa. Першою новину повідомила газета La Stampa.

Чатом користуються групи противників вакцинації від коронавірусу і використання ковід-сертифікатів. У тому числі там публікували особисті номери деяких посадовців та лікарів, до яких вони вороже налаштовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакциновані українці можуть приїхати в Італію по безвізу без обмежень

Згідно з повідомленням, компанія ще не відповіла на запит. У прокуратурі допускають наступні юридичні кроки, якщо перший не дасть результату.

В Італії вже були випадки погроз з боку антивакцинаторів на адресу посадовців, лікарів та інших, кого вони вважають своїми ідейними противниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: GREEN PASS ОБОВ’ЯЗКОВЙ ДЛЯ БАТЬКІВ ДОШКІЛЬНЯТЬ І ШКОЛЯРІВ В ІТАЛІЇ

Нещодавно до відомого вірусолога Маттео Бассетті на вулиці підійшов незнайомий чоловік, заявивши, що влада “збирається повбивати нас усіх цими вакцинами, і ми змусимо вас заплатити”.

Один з учасників протестів проти ковід-сертифікатів напав на оператора La Repubblica, який висвітлював протест у Римі під міністерством освіти. Повідомляється також, що одному вчителю, що висловлювався за використання ковід-сертифікатів, надіслали лист із патроном.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 3 Середній: 2.3]

Green Pass обов’язковий для батьків дошкільнят і школярів в Італії

Зоряна Белей – українська красуня перемогла в конкурсі “Miss badante Web — 2021”