in ,

«Євробачення-2022» відбудеться в Турині

66 -й Міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2022» відбудеться в італійському місті Турин, яке перемогло на конкурсі 16 інших міст-претендентів. «Євробачення-2022» претендувало 17 італійських міст.

Про це повідомив сайт «Євробачення».

Місто-господаря обирали організатори конкурсу – Європейська спілка мовників та суспільний мовник Італії Rai.

Читайте також: ОНУКА МУССОЛІНІ НАБРАЛА НАЙБІЛЬШЕ ГОЛОСІВ НА ВИБОРАХ ДО МІСЬКОЇ РАДИ РИМУ

За словами виконавчого керівника конкурсу «Євробачення» Мартіна Естердала, Турин перевищує всі вимоги, необхідні для проведення глобальної події такого масштабу як «Євробачення». Цьому є свідчення проведення зимових Паралімпійських ігор 2006 відбулись у Турині.

Перший півфінал «Євробачення-2022» пройде в спортивно-концертній арені «Паласпорт-Олімпіко»10 травня, другий півфінал – 12 травня, фінал – 14 травня.

Читайте також: АНДРІЙ ШЕВЧЕНКО МРІЄ ПОВЕРНУТИСЯ В “МІЛАН”

Турин стане третім італійським містом, де відбудеться «Євробачення» після Неаполя (1965) та Риму (1991). Це буде перший конкурс «Євробачення», який відбудеться в Італії за останні 30 років.

Нагадаємо, на «Євробаченні-2021» у Роттердамі переміг італійський гурт Måneskin з піснею «Zitti E Buoni». Представник України гурт Go_A посів п’яте місце.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

Український мотоцикліст мало не втратив життя в автотрощі в Італії

СБУ «накрила» ділків, які підробляли COVID-документи для заробітчан