in

Італія потерпає від повеней та зсувів: є жертви

Сильні дощі стали причиною повеней і обвалів у різних районах Італії, дві людини загинули, повідомляє в понеділок італійська газета “Стампа”. Жінка і дитина загинули в результаті зсуву в місті Маса в області Тоскана на північно-заході Італії. Крім того, одна людина зникла без вісті в результаті ще одного зсуву в районі цього міста.

У той же час через сильні опади на півночі країни рівень води в річці По за добу піднявся на 2,5 метра. У місті Віченці в області Венето на північному сході Італії з берегів вийшла річка Баккільоне, затопивши 30% міської території, в тому числі історичний центр, передає “Інтерфакс-Україна”.

Повені та зсуви зафіксовано і в області Лігурія. Синоптики відстежують рівень води в річках Вара і Магр, чиї притоки вийшли з берегів. Крім того, від повеней постраждали райони поблизу Мілана і деякі райони області Фріулі-Венеція-Джулія.

На півдні Італії від негоди постраждали Неаполь і острова Капрі, Прочіда і Іск’я.

Зазначимо, що минулого року в результаті землетрусу у регіоні Абруццо в ніч з 5 на 6 квітня і повторних поштовхів 7 квітня було повністю зруйноване місто Аквіла. В результаті стихійного лиха загинули 294 людини, були поранені 1,5 тисяч, 50 тисяч людей вимушені були покинути свої будинки.

Джерело

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Україні зросла кількість постраждалих від торгівлі людьми в 2010 р

Берлусконі підозрюють у зв’язках з неповнолітньою марокканкою