in

Юна ужгородка заспіває на SanremoJunior-2013

alt   13-літня ужгородка Даніела Якобчук представлятиме Україну на IV міжнародному музичному фестивалі «SanremoJunior-2013», який проходитиме 15-21 квітня у мальовничому місті Італії.

На відміну від інших європейських країн, таких як Греція, Македонія чи Італія в Україні ще не проводять національного відбору до участі у цьому престижному міжнародному конкурсі. Тож Даніела разом із своїм педагогом – Марією Мудранинець у цьому році вирішили ризикнути і надіслали фонограму до конкурсного відбору.

Міжнародний пісенний конкурс проводиться у трьох категоріяхдля солістів-співаків та солістів-виконавців віком від 6 до 15 років. Для участі у конкурсі розглядались вокальні композиції у номінаціях поп-музика, рок, джаз і фолк. На конкурсі, учениця вокального відділення дитячої музичної школи ім. П. Чайковського виконуватиме пісню англійською мовою у номінації «Поп-музика». Для виступу юна виконавиця обрала добре відомий хіт Р. Келлі «I Believe I CanFly», який співатиме на престижній сцені театру Ariston у Сан-Ремо.
13-літня ужгородка представлятиме Україну в Сан-Ремо
Нагадаємо, що у 2012 році Україна була вперше представлена на «SanremoJunior».Нашу країну представляв талановитий Влад Каращук з Києва, який серед 32 виконавців з 14 країн світу був нагороджений спеціальним призом.

Довідка:

Даніела Якобчук народилась 12 квітня 1999 року. Із 6 років займається вокалом (клас викладача Мудранинець М.М.). Призер та переможниця обласних, всеукраїнських та багатьох міжнародних конкурсів серед яких фінал національного відбору дитячого конкурсу «Євробачення» 2009,2010,2011 рр.; гран-прі конкурсу «Різдвяна зірочка» у 2011р. (м. Мукачево); І місце на 37 фестивалі харцизької пісні ( м. Кельце, Польща), І місце на конкурсі «Сонце, радість, краса» (м. Несебр, Болгарія); І місце на конкурсі «У чорного моря» (м. Ялта), І місце на конкурсі «Різдвяні дзвіночки» (м. Червоноград), І місце на конкурсі «Кришталеві грона» (м.Виноградів) тощо.


Zaholovok.com.ua

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Papa Francesco: un amico delle Chiese ucraine

Папа Римський Франциск офіційно зійшов на Святий престол